Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ 3ης ΟΜΑΔΑΣ


5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι η Αναστασία Κακούρου από το τμήμα Α'2 και ανήκω στην 3η ομάδα.
    Είχα οριστεί ως υπεύθυνη Blog και συντονίστρια της ομάδας μου.
    Ως υπεύθυνη blog αφού αποδέχτηκα τη πρόσκληση της κυρίας Καματιωτάκη, συνδέθηκα στον προσωπικό μου λογαριασμό και φρόντισα να αναρτηθούν ο θυρεός, ο εννοιολογικός χάρτης και το βίντεο της ομάδας μας, καθώς επίσης το βίντεο μας πρώτα να αναρτηθεί στο youtube.
    Ως συντονίστρια προσπαθούσα να ελέγχω αν οι υπόλοιποι της ομάδας μου φρόντιζαν να πραγματοποιούν τις υποχρεώσεις τους και νομίζω ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί πολλά θέματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι η Χριστίνα Ζιώρη από το τμήμα Α'2 και ανήκω επίσης στην 3η ομάδα.
    Είχα οριστεί ως υπεύθυνη συγκέντρωσης πληροφοριών καιν υπεύθυνη του εννοιολογικού χάρτη.
    Ως υπεύθυνη πληροφοριών αφού πρώτα μοιράσαμε τα θέματα με τους συμμαθητές μου, έψαξα να βρω πληροφορίες για την Εγκληματικότητα. Οταν τελείωσα την ερευνά μου και συγκέντρωσα όλο το υλικό μου , το μετέφερα στο πρόγραμμα WORD ,όπου σε συνδυασμό και με το φωτογραφικό υλικό μου έφτιαξα ένα πολύ ωραίο κείμενο.
    Ως υπεύθυνη του εννοιολογικού χάρτη βρήκα σχετικά με τα κοινωνικά προβλήματα στις σύγχρονες πόλεις , αλλά και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και πρότεινα ιδέες στην συμμαθήτριά μου για το σχεδιασμό.Πιστεύω πως σε συνεργασία με όλη την ομάδα καταφέραμε να επιτύχουμε μια πολύ ικανοποιητική εργασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ονομάζομαι Καλογεράκου Παναγιώτα και ανήκω επίσης στην 3η ομάδα της ερευνητικής εργασίας με θέμα ''Τα προβλήματα στις σύγχρονες πόλεις".Ορίστηκα ως υπεύθυνη εννοιολογικού χάρτη ,υπεύθυνη βίντεο και υπεύθυνη παρουσίασης power point .Ως υπέυθυνη του εννοιολογικού χάρτη αφού αναζήτησα σε συνεργασία με όλη την ομάδα τις έννοιες που αφορούν το θέμα που επιλέξαμε στη συνέχεια τις μορφοποίησα σε αρχείο Power point !Όσον αφορά το βίντεο αφού τα υπόλοιπα μέλη κάνοντας αξιόλογη δουλειά αναζήτησαν εικόνες που να βασίζονται στο θέμα που έχουμε αναλάβει εγώ ανέλαβα το μοντάζ και την εξατομίκευση προσπαθώντας να επιτύχω ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα! Πιστεύω οτι ύστερα από πολύωρη εργασία και συνεργασία επιτύχαμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή